1 oktober 2020

Wij vinden uw droomwoning ook in het buitenland!!

The Housefriend International begeleidt u bij de aan- en verkoop van vastgoed in het buitenland. Onze jarenlange expertise en uitgebreid netwerk zorgen wij ervoor dat u optimaal begeleid wordt naar een succesvolle investering. Onze beste reclame is onze mond-op mond reclame en deze willen we graag met u delen.
Regelmatig organiseert The Housefriend op het kantoor in Dok Noord gratis informatieavonden over investeren in SPANJE - DUBAI - FLORIDA !
Wenst u op de hoogte te blijven van deze eventen? Mail naar joes@thehousefriend.be en zij zal u de nieuwsbrief sturen.
Van het allereerste kennismakingsgesprek tot de allerlaatste handtekening op de eigendomsakte, The Housefriend International staat aan uw zijde op elk moment en hanteert hierbij een professionele maar hartelijke aanpak die gericht is op resultaat en tevredenheid.
Ook aftersales is ZEKER zo belangrijk! Onze colleg's ter plaatse volgen alles op en houden u volledig op de hoogte.

Wat u tijdens deze bezichtigingsreis mag verwachten? Bijvoorbeeld onze reis naar Spanje - Barcelona/Tenerife/Costa Blanca/Costa del Sol
Dag 1
Vertrek naar Spanje met bestemming zon. We begeleiden u vanaf de luchthaven, tijdens het bezoek aan de omgeving en verschillende projecten. Het is de bedoeling dat u de omgeving leert kennen. Onze begeleider spreekt Spaans zodat alles vlotter gaat. ’S Avonds vergezellen wij u naar het hotel en spreken af voor de volgende ochtend.
Dag 2
Bezoek aan de projecten die uw uiteindelijke voorkeur genieten. Er is gelegenheid voor het beantwoorden van uw persoonlijke vragen en bemerkingen, eventueel in aanwezigheid van de aangestelde advocaat. Die kan u adviseren en begeleiden tijdens de aankoop. Hij zal u de wettelijke garanties uitleggen en nagaan of er voldaan is aan de voorwaarden die door de Spaanse wet gesteld worden.
Dag 3
Vertrek vanuit het hotel, richting België. Dankzij het zonnige verblijf en onze goede zorgen komt u ontspannen thuis, wellicht als gelukkige eigenaar van uw droomwoning in Spanje.