Verkopen

Uw huis verkopen? Geen evident proces, maar dankzij onze knowhow maken we uw woning perfect verkooprijp en maken we die heel aantrekkelijk voor potentiële kopers. Van eerste bezichtiging tot en met notariële overdracht (en zelfs daarna) kunt u op onze persoonlijke begeleiding en expertise rekenen!

Verhuren

Staat uw woning voor lange(re) tijd leeg, bijvoorbeeld omdat u op reis bent of in uw tweede verblijf woont? Dan kunt u het in die periode altijd verhuren, zodat het u tijdens uw afwezigheid een mooi rendement garandeert. The House Friend begeleidt u graag in dit proces.

Waardebepaling

U overweegt om uw huis te verkopen of verhuren? Dan wilt u in de eerste plaats weten hoeveel het waard is? Op basis van onze expertise en ervaring kunnen wij een heel correcte inschatting maken, die uiteraard perfect marktconform zal zijn.
Neem contact op

Buitenlands Vastgoed

Van Cadzand tot Miami Beach of the Palm in Dubai, wij vinden uw locatie zelfs tot in Hawaï! Welke bestemming ook, met The House Friend International vindt u uw woning in het buitenland!

Rentmeesterschap

Laat de zorg voor uw pand gerust over aan The House Friend. Als een goede huisvader houden wij de woning in perfecte conditie en waken wij over het naleven van de gemaakte afspraken met de huurder.

EPC

De zaakvoerder van The House Friend is gemachtigd een (bij verkoop en verhuur verplicht) energieprestatiecertificaat op te stellen. Op die manier kunnen wij u meteen laten weten of u energiezuinig woont.

Homestaging

Uw woning op en top aantrekkelijk maken voor potentiële kopers of huurders? Wij helpen u graag om via homestaging uw pand via kleine ingrepen te pimpen. We streven er daarbij naar om de aandacht van de kandidaten op dé troeven van de woning te focussen.

Vastgoedcoaching

Vanuit onze ervaring treden wij ook graag op als vastgoedcoach of aankoopbemiddelaar. Dat betekent concreet dat wij u begeleiden en adviseren in de zoektocht naar onroerend goed. Zowel bouwtechnische, financiële en fiscale elementen komen hierbij aan bod.