Deze prachtige moderne villa, gebouwd in 2016, is in perfecte staat en instapklaar. Indeling: op het gelijkvloers bevindt zich de woonkamer met open keukengedeelte en een groot schuifraam naar de tuin/terras met privé zwembad. Eveneens op het gelijkvloers is er 1 slaapkamer en een familiebadkamer, een patio, een wasruimte en een droogruimte. De overige 2 slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping, met nog een ruime badkamer en grote inbouwkasten. Eén slaapkamer heeft een eigen balkon.
De woning wordt gemeubeld verkocht zoals weergegeven op de foto's, met uitzondering van enkele privébezittingen: Inbegrepen is een volledig ingerichte keuken met witgoed, airconditioning met individuele bediening vanuit elke kamer, privézwembad, wasruimte met wasmachine en parkeerplaats op het perceel.
In het dorp zijn er op wandelafstand supermarkten, winkelcentra, restaurants, bars, apotheken en een medisch centrum. Verder biedt de omgeving fantastische sportfaciliteiten: diverse golfbanen en andere toeristische trekpleisters zoals “La Manga” van de Mar Menor, het natuurreservaat “Las Salinas de San Pedro” en de vele fantastische stranden.
Dankzij een uitstekend wegennetwerk zijn andere belangrijke steden in de omgeving snel te bereiken, zoals Murcia in 40 minuten, Cartagena in 30 minuten en Alicante in een uur. De luchthaven van Murcia ligt op slechts 30 minuten afstand en die van Alicante ligt op 50 minuten afstand.
Wenst u meer informatie, mail naar joes@thehousefriend.be of bel naar +32 487 376974

Woonopp.
110 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Tuin
Ja

Algemeen

Adres:Calle Obdulio Miralles Serrano 80
San Pedro del Pinatar
Referentie:ESP-24-K-LoPagan-2
Vraagprijs:€ 329.000
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:300 m²
Bewoonbare opp.:110 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2016
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja, Open keuken, Ingericht met toestellen
Balkon:Ja
Terras:Ja
Wasplaats:Ja
Tuin:Ja
Parking:Ja

Comfort

Gemeubeld:Ja
Airco:Ja
Zwembad:Ja - Privé
San Pedro del Pinatar
Calle Obdulio Miralles Serrano 80

€ 329 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
San Pedro del Pinatar
Calle Obdulio Miralles Serrano 80

€ 329 000

San Pedro del Pinatar
Calle Obdulio Miralles Serrano 80

€ 329 000