" De Zen manier van leven "
Een woonervaring in Spanje als geen ander.
Onopvallend gesitueerd in een prachtige natuurlijke omgeving, biedt elke villa unieke toegang tot het buitenleven, met inbegrip van hectares groene zones en uitgebreide paden in de bergen.
De villa's zijn speciaal ontworpen om eindeloos uitzicht te bieden op de golfbaan, de meren en het verre platteland, zowel van binnen als van buiten.
De tuinen zijn zuidelijk gerichte en de terrassen zorgen ervoor dat u kunt genieten van de warme winterzon, en royale glazen raampartijen bieden extra uitzicht over de omgeving vanuit het comfort van het interieur.
De villa's zelf zijn ontworpen om comfort, privacy en efficiëntie te maximaliseren.
Deze waarden gelden voor het hele complex, van waaruit u binnen enkele minuten toegang heeft tot de geneugten van de stad en de plaatselijke stranden en tot hoogwaardige medische voorzieningen, terwijl u thuis kunt genieten van de rust.
Op minder dan één uurtje rijden zijn er twee luchthavens.
De Zen Villa's vertegenwoordigen een werkelijk unieke woonervaring in de begeerlijke Costa Calida!
Het is de architecten uitermate gelukt om deze villa's aan te passen in deze omgeving.
De villa's zijn laag gebouwd om het landschap niet te overweldigen. Als u echter in uw tuin staat, krijgt u duidelijk de indruk dat u zich in de bergen bevindt.
De muren zijn gemaakt met een gedeeltelijke stenen gevel die een warme, natuurlijke glans geeft, waardoor de structuur opgaat in de omgeving en tegelijkertijd een efficiënte thermische barrière vormt.
Zelfs de platte daken bieden een groen uitzicht, in welke richting je ook kijkt.
In overeenstemming met de functie en vorm, zijn inheemse planten op de daken geplaatst om het gevoel van een andere natuurlijke ruimte te creëren.
Naast hun esthetische eigenschappen en hun aroma's werken de planten ook als insectenwerend middel voor ongedierte zoals wespen en muggen om uw comfort nog verder te verhogen.
De ontwerpers hebben veel aandacht besteed aan het meest efficiënte gebruik van de beschikbare ruimte, in overeenstemming met moderne, Noord-Europese normen.
Het U-vormige ontwerp vertegenwoordigt een praktische verdeling van vierkante meters, en biedt maximale privacy van de buren. Er werd gebruik gemaakt van het unieke en innovatieve SISMO-bouwsysteem, dat garandeert dat uw woning een zeer hoog rendement heeft en een hoge akoestische en thermische isolatie - met andere woorden, het houdt de temperatuur optimaal en elk geluid buiten. Bovendien elimineert het andere problemen die gepaard gaan met traditionele bouwmethoden, zoals scheuren en vochtproblemen.
Binnenruimtes zijn zorgvuldig ontworpen met logische en comfortabele onderlinge verbindingen en grote kamers met royale kastruimte. Kortom, een huis om comfortabel, privé en efficiënt te wonen.
Villa Zen biedt u een extra kamer van 26m2 die gebruikt kan worden zoals u wilt, deze ruime en lichte Zen kamer is ideaal om gebruikt te worden als een fitnessruimte, een kantoor, een extra slaapkamer of zelfs een bibliotheek.
Nieuwsgierig geworden?
Bel Joes en zij zal u geheel vrijblijvend verdere informatie verstrekken.
GSM +32 487 37 69 74

Woonopp.
200 m²
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Tuin
Ja

Algemeen

Adres:Calle Vial 1 Mosa Trajectum 309
Murcia
Referentie:ESP-Altaona-ZEN 23
Vraagprijs:€ 663.000
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Kust
Perceeloppervlakte:371 m²
Bewoonbare opp.:200 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2023
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:4 (28 m², 12.5 m², 13 m², 13 m²)
Badkamers:3
WC:4
Woonkamer:60 m²
Keuken:Ja, Open keuken, Ingericht zonder toestellen
Terras:95 m²
Wasplaats:8 m²
Tuin:Ja
Parking:2

Comfort

Comfort:Tuin
Service:Onderhoud
Winkel:Ja
Ontspanning:Ja
Restaurant:Ja
Verwarming:Vloerverw. gedeeltelijk
Airco:Ja
Mech. ventilatie :Ja
Zwembad:Ja - 4 x 8 m
Murcia
Calle Vial 1 Mosa Trajectum 309

€ 663 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Murcia
Calle Vial 1 Mosa Trajectum 309

€ 663 000

Murcia
Calle Vial 1 Mosa Trajectum 309

€ 663 000