Moderne residentie gelegen in Torrevieja, bestaande uit villa’s met 3 slaapkamers en duplexen op de begane grond en bovenverdieping met 2 slaapkamers, in een privé urbanisatie met grote zwembaden en gemeenschappelijke ruimtes, met uitzicht op de zoute lagune.

Alle huizen hebben een witte gevel, zonnig en met veel natuurlijk licht binnen, duidelijk beïnvloed door de meer mediterrane stijl. Maar met aandacht voor detail ook alles wat niet zo voor de hand ligt, zoals de gebruikte materialen en de hoogwaardige afwerkingen die bij de constructie zijn toegepast, en die het resultaat zijn van de ervaring en garantie van onze meer dan 30 jaar woningen creëren.

De geschakelde villa’s vallen op het eerste gezicht op door de perfecte balans die wordt overgebracht door de combinatie van rechte, pure en minimalistische lijnen, samen met andere meer golvende en organische delen, die het geheel een elegante en verfijnde uitstraling geven die niet onopgemerkt zal blijven door wie dan ook. Op het terras kunt u genieten van uw familieavonden, zonnebaden of afkoelen in het inbegrepen zwembad van 10 m2.

Als u uiteindelijk voor een duplex kiest, moet u kiezen tussen uitzicht op de lagune of de middagzon, en tussen een boven- of begane grond. In beide gevallen heb je een fantastisch huis badend in natuurlijk licht, met een ruime woonkamer die overgaat in de keuken.

Als u kiest voor de bovenste verdieping, kunt u genieten van het uitzicht of zonnebaden op het grote solarium. En als je voor de begane grond kiest, moet je aan het terras een privékelder toevoegen die je kan gebruiken als gastenverblijf, als speelkamer voor de kinderen, of gewoon als die speciale ruimte om te genieten met familie en vrienden… Naar boven aan jou!

Wat u ook kiest, u zult genieten van de ervaring van het leven in een exclusieve woonwijk vol grote gemeenschappelijke ruimtes voor natuurlijke recreatie, weelderige tuinen, een bio-gezond gebied, kinderspelen en natuurlijk 2 grote gemeenschappelijke zwembaden, een voor volwassenen en een de andere voor kinderen.

Leven betekent voor ons waarderen en deel uitmaken van de omgeving die ons omringt, want dat is net zo belangrijk als het cement zelf dat alle elementen van een werk verenigt. Toen we de naam Nature Views en de kleuren roze en groen kozen, was dat omdat we ons er volledig van bewust zijn dat het indrukwekkende uitzicht op de Laguna Salada, omringd door citrusboomgaarden, in feite een van de belangrijkste waarden van deze huizen is .

Kortom, wij bieden u de kans om onze mediterrane levensstijl te beleven en helemaal de uwe te maken. Want als we het analyseren, heeft Nature Views praktisch alles in huis om dat kleine stukje paradijs te worden met het oog op jouw nieuwe leven.

KENMERKEN:
Aerothermie - Airconditioning pre -installatie, kanalen - Alarm - Aluminium ramen - Elektrische luiken
Gemeenschappelijk zwembad - Gemeenschaps tuin - Huishoudelijke apparaten - Kelder - Kinderspeelplaats - Parkeerplaats - keramische vloeren - Terras

Woonopp.
76 m²
Slaapkamers
2
Badkamers
3

Algemeen

Adres:Carrer Teulada 20
Torrevieja
Referentie:ESP24-Bloque2-DB-10
Vraagprijs:€ 269.000
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Perceeloppervlakte:194 m²
Bewoonbare opp.:76 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2024

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:3
WC:3
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Terras:53 m²
Parking:1

Comfort

Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Draai-/kiepramen, Aluminium
Torrevieja
Carrer Teulada 20

€ 269 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Torrevieja
Carrer Teulada 20

€ 269 000

Torrevieja
Carrer Teulada 20

€ 269 000