Dit luxe afgewerkt appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 64m2, een terras van 28m2 en een eigen tuin van 62m2.
Tevens twee slaapkamers en twee badkamers, ruime living met open keuken.
En met een pracht zicht.
Er zijn diverse appartementen beschikbaar met diverse oppervlakte en meer slaapkamers.
Dit project is gelegen is een TOP wijk.
Ideaal voor de sportievelingen onder ons.

De gehele ontwikkeling heeft een oppervlakte van meer dan 500.000m², met meer dan 100.000m² aan duurzame groene ruimten, met wandelwegen en fietspaden.

Live, work, play
Eigenaars kunnen gebruik maken van de uitgebreide on-site faciliteiten, zoals bijvoorbeeld een mini shopping, sportfaciliteiten, een spa en uitzonderlijke eetgelegenheden.

Higueron West 217 zal ook een moderne co-working business centre omvatten met conciërgeservice.

De volgende faciliteiten zal u ter beschikking hebben binnen dit prachtig project: speelplaatsen voor kinderen, een park voor huisdieren, gronden voor biologische plantages, een pendeldienst naar het strand en staanplaatsen voor elektrische auto’s en fietsen.

Deze nieuwe wijk zal worden gebouwd aan de Reserva del Higueron Resort Sport Club en Nagomi Spa. Een levenslang familieabonnement (met een waarde van €6.000) voor Nagomi Spa is inbegrepen bij de aankoop van uw woning.

De sport club is gevestigd op een oppervlakte van ruim 12.000 m2 en heeft een high-tech gym en binnen-en buitenzwembaden. Groepslessen en zwemlessen zijn ter beschikking zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Tenslotte zijn er ook twee terreinen voor tennis, volley en basketbal en 12 padelvelden waar jaarlijks de Pro Tour Paddle Tournament wordt georganiseerd.

Ligging
Higueron West 217 is de perfecte uitvalsbasis om de kosmopolitische omgeving van de Costa del Sol, die een groot aanbod aan cultuur, gastronomie, winkels en stranden biedt, te verkennen. In de directe omgeving zal u ook prachtige bergen, bossen, meren en typische Andalusische dorpen terugvinden.

Met meer dan 60 golfbanen binnen een straal van één uur, bevindt dit project zich in het sportieve centrum van Europa, met zeilen, polo, paardrijden en allerlei watersportfaciliteiten in de directe omgeving.

Gelegen te Fuengirola
5 min van het strand
15 min van Malaga luchthaven
25 min van Marbella

Wenst u een bezoek?
Contacteer geheel vrijblijvend onze Spanje Specialist Joes +32 487 37 69 74

Woonopp.
64 m²
Badkamers
2
Tuin
Ja

Algemeen

Adres:Avenida Del Higuerón 48
Fuengirola
Referentie:ESP-CdS-URB-1X-BA15-8504
Vraagprijs:€ 499.000
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Bewoonbare opp.:64 m²
Type constructie:Traditioneel

Indeling

Slaapkamers:Ja
Badkamers:2
WC:2
Woonkamer:29 m²
Keuken:Ja, Open keuken
Terras:29 m²
Tuin:62 m²
Fuengirola
Avenida Del Higuerón 48

€ 499 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Fuengirola
Avenida Del Higuerón 48

€ 499 000

Fuengirola
Avenida Del Higuerón 48

€ 499 000