Las Colinas Golf & Country Club is een exclusief wooncomplex met verspreid liggende huizen, gebouwd rond een bekroond golfterrein met 18 holes. Las Colinas ligt in een mooie vallei omringd door heuvels en een natuurreservaat van beschermd akkerland en bos.

Las Colinas Golf & Country Club wordt erg gewaardeerd wegens zijn privacy, natuurpracht, uitzonderlijk klimaat, de uiterst goede verbindingen over de weg, met de trein en het vliegtuig, alsook het behoud van de natuurlijke omgeving. De woningen, voorzieningen, infrastructuur en het golfterrein zelf passen allemaal perfect in het omliggende landschap.
Tevens Las Colinas Beach Club direct aan het strand!!

De Limonero Community bestaat uit 18 luxueuze, moderne villa's in Las Colinas Golf & Country Club. De exclusieve Limonero Community bevindt zich op een bevoorrechte plek van het resort aan de golfbaan en heeft prachtige tuinen en ruimtes verhard met natuursteen. Deze privégemeenschap bestaat uit villa's in de eerste en tweede lijn van de golfbaan, allemaal gericht naar het zuiden met zicht op de golfbaan en de zee.

VILLA 7
Limonero Villa 7 is een modern, instapklare villa met 4 slaapkamers. Het heeft een bebouwd oppervlakte van 200 m2 op één verdieping en 65 m2 terrassen op een perceel van 746 m2. Het heeft adembenemende uitzichten over de golfbaan en zee vanaf het terras, de woonkamer en de slaapkamers. Grote terrassen en het zwembad kijken uit over de golfbaan.

Limonero Villa 7 is een ruime, luxueuze villa gebouwd in moderne stijl met bouwnormen van de hoogste kwaliteit, waaronder de nieuwste technologie, interieurontwerp en aangename buitenruimtes.

Bent U op zoek naar een exclusieve lifestyle en rust op een prachtig golfterrein? Dan is villa Madroño misschien wel uw droomvilla!!

We organiseren een drie-daagse bezichtigingsreis om enkele villa's te bezoeken en u te helpen om UW droomvilla te vinden!
Voor meer info bel naar Joes +32 487 376974

Woonopp.
200 m²
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Tuin
Ja
Garage
Ja

Algemeen

Adres:Avenida de las Colinas 2
Orihuela
Referentie:ESPLASCOLLIMO
Vraagprijs:€ 890.000
Type:Villa
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Ligging:Vrij uitzicht, Aan rustige weg, Residentieel, Bosrijke omgeving
Perceeloppervlakte:746 m²
Bewoonbare opp.:200 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2019
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:4
WC:4
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Terras:36 m²
Tuin:Ja

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Airco:Ja
Alarm:Ja
Zonnewering:Ja
Zwembad:Ja - 31,50m2
Orihuela
Avenida de las Colinas 2

€ 890 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Orihuela
Avenida de las Colinas 2

€ 890 000

Orihuela
Avenida de las Colinas 2

€ 890 000