Op een fantastische locatie worden 2 moderne gebouwen met slechts 8 appartementen in elk gebouw.
De 4 kernwoorden zijn: LICHT - RUIMTE - DESIGN - VIEW
Het project gelegen op Las Colinas Golf & Country Club, is een exclusieve residentie met de meest spectaculaire zichten op het omliggende golfterrein en de natuur.
Het ontwerp van deze appartementen stemt overeen met het innovatieve woonconcept van "sky villa's" of villa's in de lucht.
Door de hoogte en ruimte te maximaliseren, bieden deze grote appartementen een exclusieve ervaring en een unieke manier van leven.
De acht unieke appartementen in elk van de twee blokken combineren de ruimte en exclusiviteit van een villa met het gemak van wonen in een luxe appartement.
Het moderne en elegante buitenontwerp, gecreëerd door de bekende internationale studio AECOM, past uitstekend bij de zorgvuldige vormgeving van het interieur van de hand van de internationale studio Clavel Arquitectos, die erin slaagt ruimtes naadloos uit te breiden om verbinding te maken met de natuur.
Hoogwaardige materialen (marmer, glasafwerking, hout in master suite ...)
Gemotoriseerde buitenzonwering
Schüco deursysteem
Centrale airconditioning
Vloerverwarming in de badkamer
Osmosefilter in de keuken
Domotica
Infinity openluchtzwembad ‘strandeffect’
Binnenzwembad
Sportschool
Garage en kelder
Eigenaren zullen profiteren van een exclusief lidmaatschap van de Las Colinas Beach Club met QR-passen en kortingen voor golf en restaurantjes op het resort.
Las Colinas Golf & Country Club is een exclusieve woongemeenschap, met woningen met lage dichtheid, gestructureerd rond een 18-holes kampioenschapsgolfbaan.
Het geniet een prestigieuze internationale reputatie voor het ontwerp van zijn huizen, de hoge kwaliteitsnormen voor zijn diensten en faciliteiten, het behoud van de natuurlijke omgeving en de uitmuntendheid van zijn golfclub, die is gerangschikt in de top 100 golfbanen in continentaal Europa die het heeft gewonnen verschillende prijzen is er een voorbeeld:
In de World Travel Awards is het resort ook uitgeroepen tot 'World's Leading Golf and Villa Resort' in 2018, 'Europe's Leading Villa Resort' in 2017 en 2019, en 'Spain's Leading Villa Resort' in 2015, 2016, 2017 en 2019.
Las Colinas Golf & Country Club onderscheidt zich door zijn privacy, natuurlijke schoonheid, uitzonderlijk klimaat, uitstekende communicatie per vliegtuig, trein en over de weg, en zijn milieuvriendelijke aanpak. Alle infrastructuren, huizen, de golfbaan en andere voorzieningen zijn zorgvuldig geïntegreerd in de natuurlijke omgeving.
Prijzen van € 565.000 tot € 765.000 (de laatste hebben een solarium van 100m²)
Wenst u een bezichtiging of meer informatie, neem vrijblijvend contact op met Joes, +32 487 376974 of mail naar joes@thehousefriend.be

Woonopp.
138 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Tuin
Ja
Garage
Ja

Algemeen

Adres:Avenida De Las Colinas 2
Orihuela
Referentie:ESP-LASCOLSKYAP
Vraagprijs:€ 565.000
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Bewoonbare opp.:138 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2021
Op verdieping:1
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:3
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja - Open keuken
Terras:73 m²
Tuin:Ja

Comfort

Airco:Ja
Lift:Ja
Internet:Ja
Zonnewering:Ja
Kabel:Ja
Zwembad:Ja
Orihuela
Avenida De Las Colinas 2

€ 565 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Orihuela
Avenida De Las Colinas 2

€ 565 000

Orihuela
Avenida De Las Colinas 2

€ 565 000