De residentie bestaat uit 12 blokken van elk 11 huizen, grote tuinen, grote zwembaden en speeltuinen. Er is ook een spa en een fitnessruimte.
De blokken bestaan ​​aanvankelijk uit 2 slaapkamers en 2 badkamers: van 81 vierkante meter appartementen en van 20 vierkante meter tot 75 vierkante meter terrassen en met een parkeerplaats in de ondergrondseparking.
Appartement op de eerste verdieping in Los Altos, op een steenworp afstand van Punta Prima, Torrevieja. Het appartement heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, een grote woonkamer, een Amerikaanse keuken en een terras. De residentiële heeft ook een tuin, gemeenschappelijk zwembad, speeltuin en parkeerplaats.
TOP: inclusief keukentoestellen en airco
Los Altos ligt op een paar minuten van de prestigieuze urbanisatie Punta Prima, waar u kunt genieten van het blauwe vlag-strand, evenals de stranden van Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig en Campoamor, die op slechts een paar minuten rijden met de auto liggen. gebied met ingezetenen het hele jaar door zodat het alle diensten heeft. Dicht bij de winkelcentra van Punta Marina en La Zenia Boulevard, waar u een verscheidenheid aan winkels en restaurants kunt vinden. U kunt ook genieten van een grote concentratie aan golfbanen in de omgeving, zoals Villamartin, Las Ramblas, Campoamor en Las Colinas, evenals havens en sportcentra in Orihuela Costa en Torrevieja. Via de nationale 332 of de AP-7 snelweg kunnen we gemakkelijk overal aan de Costa Blanca komen. We hebben het ziekenhuis van Torrevieja in slechts drie kilometer en in 30 minuten kunt u de luchthavens van Alicante of San Javier bereiken.
Prijzen zijn vanaf 162.900€ zonder kosten.
Oplevering december 2019
Bel voor meer info naar +32 487 37 69 74

Woonopp.
81 m²
Slaapkamers
2
Badkamers
2

Algemeen

Adres:Lugar Peri Los Altos 1
Orihuela
Referentie:ESPamanIII
Vraagprijs:€ 172.805
Type:Appartement
Bewoonbare opp.:81 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2019
Bouwlagen:4
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:2
WC:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Terras:22 m²
Parking:Ja

Comfort

Gemeubeld:Ja
Orihuela
Lugar Peri Los Altos 1

€ 172 805


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Orihuela
Lugar Peri Los Altos 1

€ 172 805

Orihuela
Lugar Peri Los Altos 1

€ 172 805