Dit uniek project gelegen op de Golden Mile, midden tussen Estepona en de mondaine haven van Puerto Bañus, is deze locatie , het absolute neusje van de zalm!
28 Villa-appartementen met een bebouwde oppervlakte tussen de 407m2 en 840m2, gespreid over een domein van 2Ha, met privé doorgang naar het strand!! UNIEK dus!!!
Elk van de appartementen omvat minimaal 3 grote parkeerplaatsen, met directe toegang tot een privé "kelder-opslag", direct verbonden met elk van de huizen via een privélift.
Veel licht, design en ruimte gecombineerd in woningen waar het concept "luxe" zoveel meer betekent dan alleen de beste kwaliteiten en superieure diensten.
De meest veeleisende klanten zullen hier hun gading zeker vinden!!
Emare Estepona, woningen ontworpen en gebouwd voor het leven. Waar u kunt genieten van het milde en aangename klimaat van de regio en van alles van deugddoende vakantiebezoeken tot een welverdiend pensioen!
De terrassen bieden een extra woonruimte die een integraal onderdeel van het pand vormt, dankzij hun lage hoogte- en doorlopende vloer-niveau. De zee maakt deel uit van elk van deze uitzonderlijke villa-appartementen.
Kenmerkend aan de exclusiviteit van dit project zijn onder andere zijn spectaculaire tuin, extreem grote zonneterrassen, binnenoppervlakten die alleen maar in luxueuze villa's terug te vinden zijn. Verder ook nog het gymnasium en het verwarmde infinitypool van 37x9m.
Diverse types mogelijk !
Bel voor meer info of brochure naar Huizenjager Joes +32 487 37 69 74

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Tuin
Ja

Algemeen

Adres:Autovía del Mediterráneo 1
Estepona
Referentie:ESP - Emare
Vraagprijs:€ 3.100.000
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Ligging:Kust
Bebouwde opp.:406 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2019
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:3
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Kelder:64 m²
Tuin:Ja
Parking:3
Estepona
Autovía del Mediterráneo 1

€ 3 100 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Estepona
Autovía del Mediterráneo 1

€ 3 100 000