Een thuis voor jou!!!!!

Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 92 m2 bebouwd. Met open ruimte van 33 m2, die de keuken, eetkamer en woonkamer beslaat en de hele dag natuurlijk licht geniet dankzij het grote raam en de deur naar het balkon. De oriëntatie is zuidwesten, de hele middag kan men hier genieten van de zon. De buitenbehuizingen zijn met akoestische en thermische isolatie en elektrische rolluiken.
De keuken, volledig uitgerust, met hoge kasten met overheaddeuren, lage kasten en speciale lades voor bestek, pannen en potten, een kast met geïntegreerde pluggen, ideaal voor kleine apparaten. De kookzone werd op het schiereiland geplaatst met een op afstand bedienbare afzuigkap. Aan de andere kant van het schiereiland is er een barruimte om te ontbijten, ideaal om wat krukken aan te zetten. Alle toestellen zijn geïntegreerd: vaatwasser, koel-vriescombinatie, oven en magnetron.
Vanuit de keuken hebben we een open zicht op de eetkamer en de woonkamer.

De woonkamer heeft een groot raam en toegang tot het balkon met uitzicht op de zonnige en rustige binnentuin, waar u uw favoriete planten kunt plaatsen.

De grootste slaapkamer heeft toegang tot het balkon. Hij is uitgerust met twee kasten met elk vier deuren. Het is erg licht en 's nachts kan het volledig worden gesloten met de elektrische jaloezie. Het heeft aansluitingen voor tv en data en directe en indirecte ledverlichting.

Verder zijn er twee eenpersoonsslaapkamers met bedden van 90 x 200 cm, studieruimte en respectievelijk 3- en 4-deurs kleerkasten. Tv- en data-aansluitingen, directe en indirecte led-verlichting en gelakte aluminium buitenbehuizingen met akoestische en thermische isolatie.

Twee badkamers met douche, waarvan een met de waskast met Bosch wasmachine en droger en het badmeubel met geïntegreerde wasmand. Zowel met een comfortabele opbergruimte als met alle RVS badkameraccessoires.

Het appartement bevindt zich op de derde verdieping van het gebouw. De warm-koude airconditioning door het hele appartement zorgt voor een aangenaam gevoel van comfort op dagen dat de temperaturen extremer zijn.
Houten laminaatvloeren geven een aangenaam gevoel van continuïteit en ruimtelijkheid aan ruimtes. De badkamervloeren zijn gemaakt van speciaal laminaat voor de waterpartijen, de directe en indirecte led-verlichting, die door het hele appartement is geïnstalleerd, zorgt voor een verschillende verlichting in alle kamers. Tv- en internetpunten in woonkamer en slaapkamers.

De omgeving heeft alle voorzieningen en is goed verbonden met de rest van de stad met het openbaar vervoer (metro en verschillende buslijnen). Een paar minuten van Plaza de Las Glorias, het Auditorium en het Nationaal Theater van Catalonië.

De prijs is inclusief kleerkasten in slaapkamers en alle toestellen.
De vergoedingen worden betaald door de verkoper. De prijs is exclusief ITP of aan- en verkoopkosten, voor rekening van de koper.

Meer info?
Bel Joes +32 487 37 69 74 of mail naar joes@thehousefriend.be

Woonopp.
93 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
2

Algemeen

Adres:Fort Pienc 34
Barcelona
Referentie:ESP-21/4-EF
Vraagprijs:€ 450.000
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Bewoonbare opp.:93 m²
Type constructie:Traditioneel
Op verdieping:3

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Terras:Ja

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Barcelona
Fort Pienc 34

€ 450 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Barcelona
Fort Pienc 34

€ 450 000

Barcelona
Fort Pienc 34

€ 450 000